Tammikuun sarjakorttitarjous

Aloituksen kunniaksi tarjoamme mahdollisuuden tutustua KINSTRETCH™-harjoittelun perusteisiin tarjoushintaan. Sarjakorttien hinnoittelu koko tammikuun ajan:

  • 3 kertaa: 40 € (voimassa 3kk ostopäivästä)
  • 5 kertaa: 60 € (voimassa 3kk ostopäivästä)
  • 10 kertaa: 100 € (voimassa 6kk ostopäivästä)

Perusteiden merkitys

”Healthy joints make difficult movements easier. Fact.” – Dr. Andreo Spina, KINSTRETCH™ & FRC® founder

Perusteiden avulla luodaan tukeva pohja, jonka päälle on turvallista ja helppoa rakentaa uutta. Tämän takia keskitymme koko tammikuun ajan harjoittelun alkeisiin, jolloin osallistujat perehdytetään menetelmän keskeisiin periaatteisiin mahdollisimman hyvin. Perusteiden hallitseminen vaatii myös panostusta ja aikaa.

Alkeistunnit painottavat Kinstretchin ytimessä olevia kontrolloituja nivelten rotaatioliikkeitä. Ihmiskehon jokaista niveltä tulisi käyttää täydessä liikelaajuudessaan päivittäin. Opit liikkeiden tekemisen niin, että ne kehittävät liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Hallittu liikelaajuus pienentää loukkaantumisriskiä. Edellytyksenä tälle on jännitystekniikan hallitseminen, jolloin rotaatiot on mahdollista keskittää haluttuun niveleen.

Kinstretchiin sisältyy myös hengitysharjoittelua, sillä oikea hengitystekniikka on taito. Hengitys on yksi harvoja tapoja vaikuttaa autonomisen hermoston toimintaan, mikä vaikuttaa monien muiden asioiden ohella myös liikkuvuuteen.

Harjoittelun monimuotoisuus

Alkeistunnit sisältävät aina jotain uutta. KINSTRETCH™ avaa jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja oivalluksia oman kehon tutkimiseen ja kehittämiseen. Harjoitteiden haastavuutta skaalataan ohjattavien suorituskyvyn mukaan. Antamalla palautetta ja esittämällä toivomuksia voit myös vaikuttaa tuntien sisältöön.

Tulevaisuudessa ohjauskerrat jaetaan kolmeen eri vaativuustasoon. Mitä paremmin hallitaan perusperiaatteet, sen hyödyllisempiä korkeamman tason harjoittelu on osallistujille.

PAREMPI PERUSTA KAIKELLE

Primaariliikkeen palvelut keskittyvät suorituskyvyn ja hyvinvoinnin edistämiseen, tavoitteistasi ja taustastasi riippumatta.

Metodimme korostavat kokonaisvaltaista lähestymistapaa ihmiskehon toimintaan. Yhdistämme perinteisiä käytäntöjä ja uusimpia tekniikoita.

Tarjoamme ohjausta niin yksityishenkilöiden kuin yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin.

Ota yhteyttä, niin teemme suunnitelman päämääriesi saavuttamiseksi.