KINSTRETCH™

”Healthy joints make difficult movements easier. Fact.” – Dr. Andreo Spina, KINSTRETCH™ & FRC® founder

KINSTRETCH™-menetelmä pohjaa tieteelliseen näyttöön

Kehokulttuurin ja lääketieteen ammattilaiset ovat tutkimustulosten pohjalta valikoineet tuntien aikana käytettävät liikkeet ja harjoitteet tarkkuudella ja huolella. Tavoitteena on edistää kehonhallintaa, nivelten terveyttä ja fyysistä pitkäikäisyyttä sekä ehkäistä loukkaantumisia.

Harjoittelu korostaa kehollisten tuntemusten huomioimista

Muista menetelmistä poiketen harjoitteluun kuuluu oman kehon mahdollisten ongelmakohtien itsearviointi. Menetelmä auttaa tunnistamaan suorituskykyä heikentävät, loukkaantumisriskiä lisäävät tai kipua aiheuttavat heikkoudet kehossasi.

KINSTRETCH™-menetelmän tavoitteena on edistää elämänlaatua ja auttaa sinua suoriutumaan paremmin valitsemistasi aktiviteeteista

Tunnit eivät ole suunnattu rajatusti tietylle ihmisryhmälle. Menetelmä soveltuu eri ikäisille ja erilaisille kehotyypeille. Harjoitteista hyötyvät niin kilpaurheilijat kuin harrastajat, niin joukkueet kuin yksityishenkilöt omine ainutkertaisine taustoineen ja tavoitteineen. Aktiivinen harjoittelu osana arkeasi tuottaa tuloksia tehokkaasti.

Tuntivarusteet

Tunneilla tarvitset mukavalta tuntuvat vaatteet ja juomaa. Jalkineet eivät ole välttämättömät.

On kuitenkin suositeltavaa käyttää joogamattoa pehmeänä alustana. Tarjoamme rajallisen määrän mattoja lainaan tunnin ajaksi, mikäli sinulla ei ole omaa. Halutessasi voit tuoda mukanasi myös esimerkiksi joogatiilen tai lacrosse-/tennispallon. Voit käyttää niitä harjoitteluasi edistävinä esteinä tai suoritusta tehostavina, puristettavina kappaleina.