Esittelytunnit

Ensimmäisillä KINSTRETCH™-tunneilla keskitymme harjoittelun perusteisiin. Osallistujat perehdytetään käytettäviin tekniikoihin, termistöön ja suoritustapojen yksityiskohtiin.

Käytännöllisiä työkaluja arkeesi saat jo heti ensimmäiseltä tunnilta. Tulevaisuudessa tunnit jaetaan kolmeen eri tasoon haastavuuden mukaan.

Mukaan tarvitset ainoastaan vesipullon ja mukavat vaatteet. On kuitenkin suositeltavaa käyttää omaa joogamattoa pehmeänä alustana. Paikalla on rajallinen määrä mattoja lainaksi, mikäli sinulla ei ole omaa.

Esittelytunnit pidetään loppiaisen jälkeisenä sunnuntaina 08.01.2017 klo 14.00 – 15.00. Toinen tunti on samana päivänä klo 15.30 – 16.30. Tilat tunneille tarjoaa Shakta Joogakoulu. Tunnit ovat maksuttomia kaikille osallistujille. Ilmoittaudu yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla, FB-viestillä tai puhelimella (+358408292897).

PAREMPI PERUSTA KAIKELLE

Primaariliikkeen palvelut keskittyvät suorituskyvyn ja hyvinvoinnin edistämiseen, tavoitteistasi ja taustastasi riippumatta.

Metodimme korostavat kokonaisvaltaista lähestymistapaa ihmiskehon toimintaan. Yhdistämme perinteisiä käytäntöjä ja uusimpia tekniikoita.

Tarjoamme ohjausta niin yksityishenkilöiden kuin yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin.

Ota yhteyttä, niin teemme suunnitelman päämääriesi saavuttamiseksi.