Ilkka Aatsinki

Ilkka on tason I Kinstretch-ohjaaja ja FRCms. Hän myös opiskelee liikuntalääketiedettä, urheiluravitsemusta ja ravitsemustiedettä.

Ilkan liikunnallinen tausta on monipuolinen. Junioriajan joukkueurheiluharrastuksen jälkeen hän keskittyi voimaharjoitteluun. 15 vuoden aikana osallisuudet erilaisissa testiryhmissä laajensivat Ilkan ymmärrystä ihmiskehon toiminnasta. Hyvinvoinnin sekä suorituskyvyn perustavanlaatuisimmat perusteet alkoivat kiinnostaa häntä.

Osaamistaan hioakseen Ilkka otti osaa KINSTRETCH™ & FRC® -menetelmät kehittäneen Andreo Spinan koulutuksiin Englannissa ja Kanadassa. Ilkan ymmärrys ihmiskehon toiminnasta muuttui radikaalisti koulutuksien ansiosta. Saatujen oppien avulla ilkka tuntee edellytykset terveyden, kehonhuollon ja liikkeen tuottamisen taustalla kattavammin.

KINSTRETCH™-ohjaajana Ilkka on myös Functional Range Conditioning (FRC)® -sertifioitu. Biomekaniikka, ihmiskehon tavat liikkua ja kehonhallinnan kontrollin kehittäminen ovat keskeisiä sertifioitujen ohjaajien osaamisalueita. Heidät on koulutettu havaitsemaan ja korjaamaan ihmiskehon toimintahäiriöitä.

0408292897 // ILKKA@PRIMAARILIIKE.COM