AIKATAULU

Toistaiseksi Kinstretch-tunteja järjestetään ainoastaan tilauksesta muiden sitovien velvoitteiden seurauksesta.

Päivitetty tuntitarjonta

Perusteiden avulla luodaan tukeva pohja, jonka päälle on turvallista ja helppoa rakentaa uutta. Mitä paremmin hallitaan perusperiaatteet, sen hyödyllisempää korkeamman tason harjoittelu on osallistujille. Päivitetty tuntitarjonta on jaettu kolmeen osaan, jotta osallistujat voivat aloittaa heille sopivalta tasolta, ja jotta ohjattavien kehitys on nousujohteista.

Tason I tunnit keskittyvät kontrolloituihin rotaatioliikkeisiin ja myöhemmillä tasoilla käytettävien tekniikoiden opetteluun. Tason II tunneilla mukaan tuodaan perusasentoharjoittelua. Tason II+ tunneilla perusasentoharjoittelun lisäksi osallistujat saavat mahdollisuuden tutustua erilaisiin tason III harjoittelutekniikoihin.

Kaikki tuntimme ovat itsenäisiä harjoituskertoja, mutta suurimman ilon ja hyödyn saat osallistumalla eri tasoisille tunneille.

Lue lisää Uudistettu tuntitarjonta -osiosta.

PAREMPI PERUSTA KAIKELLE

Primaariliikkeen palvelut keskittyvät suorituskyvyn ja hyvinvoinnin edistämiseen, tavoitteistasi ja taustastasi riippumatta.

Metodimme korostavat kokonaisvaltaista lähestymistapaa ihmiskehon toimintaan. Yhdistämme perinteisiä käytäntöjä ja uusimpia tekniikoita.

Tarjoamme ohjausta niin yksityishenkilöiden kuin yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin.

Ota yhteyttä, niin teemme suunnitelman päämääriesi saavuttamiseksi.